Skip to main content

Dagbesteding

Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat Braveau behalve een gezellige lunchroom, ook een sociale werkplek is

Wij zijn er ontzettend trots op dat Braveau naast een gezellige lunchroom ook een sociale werkplek is. Ons team bestaat uit gecertificeerde begeleiders die onze kanjers dagelijks begeleiden om écht mee te draaien in de lunchroom en de Bakery. Iedereen is anders en heeft ook andere begeleidingsbehoefte. Daarom is het takenpakket heel breed, zodat er voor elke kanjer passende werkzaamheden zijn om uit te kiezen. Dit geeft ze de kans om zichzelf echt te ontwikkelen en te ontdekken waarin ze uitblinken.

Dagbesteding lunchroom

Iedere ochtend mogen de kanjers een taak uitzoeken waar ze de dag mee gaan beginnen. Van helpen in de bediening, gasten begroeten en drankjes maken tot de was vouwen, bestek insteken en de afwas doen. Maar ook onze winkel houden ze netjes bij. Alles wordt gepoetst, bijgevuld en nieuwe artikelen voorzien van een prijs. Zo draaien ze gezellig als team mee in de lunchroom.

Dagbesteding Bakery en showroom

In de Bakery zijn er weer andere dagbesteding mogelijkheden en zijn er wat minder prikkels. Hier maken we samen taarten, soepen, worstenbroodjes en andere lekkere dingen voor in de lunchroom. Extra leuk: veel producten kun je ook kopen voor thuis! In de Bakery hebben we ook een winkel met een divers aanbod wat onze kanjers netjes bijhouden. Er zijn een hoop relatiegeschenken en kerstpakketten om in te pakken, voor bedrijven. Dan helpt iedereen ook mee in de showroom om alles mooi in te pakken.

Ben of ken je iemand die zich aan wil melden voor dagbesteding in onze gezellige lunchroom of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 0413 47 90 31 of een mail te sturen naar: info@lunchroombraveau.nl