Skip to main content

Winkel & relatiegeschenken

Last minute een cadeautje halen of zelf gewoon even lekker shoppen, bij ons kan het!

Naast een hapje eten kan je bij Braveau ook gemakkelijk even winkelen in een van onze shop-in-shops. We werken samen met diverse lokale winkelondernemers. Van trendy interieur cadeaus tot kraamcadeaus en van leuke spelletjes tot alles voor dé perfecte borrelavond, de keuze is reuze!

Daarnaast is het ook mogelijk om te shoppen voor relatiegeschenken. Kies uit een van onze standaardpakketten of stel jouw eigen persoonlijke pakket samen. Wij denken graag met je mee om jouw personeel te verrassen met een tof kerstpakket, een gezellig carnavalspakket of bijvoorbeeld een paasbox, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Benieuwd geworden? Kom gezellig langs en ontdek de mogelijkheden!

Cadeaukaarten & piggy spaarsysteem

Leuk om te geven maar natuurlijk nóg leuker om te krijgen, een cadeaubon van Braveau! In onze lunchroom kun je een Braveau cadeaubon kopen voor een bedrag naar keuze.

Daarnaast is het mogelijk om je aan te melden voor het Piggy spaarsysteem. Dit is een digitaal platform waarbij je bij elk bezoek aan onze lunchroom punten spaart. Bij het afrekenen worden deze punten aan jouw account toegevoegd. Op deze manier kun je sparen voor leuke beloningen zoals een gratis kop koffie, heerlijke lunchplank voor twee personen of een kids lunch. Nóg een reden om gezellig bij ons te komen lunchen dus!