Skip to main content

Winkel & relatiegeschenken

Last minute een cadeautje halen of zelf gewoon even lekker shoppen, bij ons kan het!

Naast een hapje eten kun je bij Braveau ook winkelen in onze shop-in-shops. Een cadeautje halen of gewoon even lekker shoppen voor jezelf, er is genoeg om uit te kiezen! En het leukste is, je shopt ook nog eens lokaal. We werken namelijk samen met verschillende winkelondernemers uit te omgeving. Van trendy interieuritems, kleding, spelletjes, personaliseerbare kraamcadeau’s tot alles voor de perfecte borrelavond. Inclusief leuke kaartjes en handig inpakstation.

Relatiegeschenken op maat

Een verjaardag, jubileum of een mooie mijlpaal voor het bedrijf, op de werkvloer is er altijd wel iets te vieren. Hét moment voor een kleine attentie. Maar ook voor feestdagen zoals Pasen, Sinterklaas en Kerst is het fijn om jouw werknemers of relaties te verrassen met een leuk relatiegeschenk. In onze showroom hebben we een ruim aanbod aan producten, variërend van lekkere borrelhapjes, speciaal bier en wijn tot themaproducten, gezelschapsspellen en interieurartikelen. Kies voor een standaardpakket zoals een paasbox, carnavalspakket of borrelbox. Maar je kunt ook zelf een pakket samenstellen. Kortom: alles wat je nodig hebt om jouw personeel en klanten een persoonlijk en origineel relatiegeschenk te geven.

Kerstpakketten

De mooiste tijd van het jaar staat zo weer voor de deur. Maar je personeel of klanten ieder jaar weer verrassen met een origineel kerstpakket blijft toch een uitdaging. Om jou op weg te helpen vind je in onze showroom een ruim aanbod aan artikelen. Van personaliseerbare items, borrelpakketten, lekkere wijnen, lokale producten en kerstaccessoires. Het aanbod wisselt jaarlijks zodat je ieder jaar jouw personeel weer kunt verrassen met een uniek kerstpakket. Keuzestress? We hebben ook een hoop standaardpakketten in verschillende thema’s en prijsklassen. Maar je bent ook helemaal vrij om zelf een kerstpakket samen te stellen, maakt het meteen heel persoonlijk. Jij kent je personeel tenslotte het beste.

Extra leuk: alle relatiegeschenken en kerstpakketten worden met ingepakt door onze kanjers, want ook dit is onderdeel van onze dagbesteding.

Cadeaukaarten & piggy spaarsysteem

Leuk om te geven maar natuurlijk nóg leuker om te krijgen, een cadeaubon van Braveau! In onze lunchroom kun je een Braveau cadeaubon kopen voor een bedrag naar keuze.

Daarnaast is het mogelijk om je aan te melden voor het Piggy spaarsysteem. Dit is een digitaal platform waarbij je bij elk bezoek aan onze lunchroom punten spaart. Bij het afrekenen worden deze punten aan jouw account toegevoegd. Op deze manier kun je sparen voor leuke beloningen zoals een gratis kop koffie, heerlijke lunchplank voor twee personen of een kids lunch. Nóg een reden om gezellig bij ons te komen lunchen dus!